Υποτροφίες 2019 για παρακολούθηση Προγραμμάτων CNC

Υποτροφίες CNC 2017

Το CNC TRAINING CENTER είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές του ότι δίνεται εκ νέου η δυνατότητα διεκδίκησης Υποτροφίας, για την κάλυψη του 50% του κόστους των Προγραμμάτων Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1 και Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 2.

Οι υποτροφίες προσφέρονται από το Παγκόσμιο Ίδρυμα GENE HAAS FOUNDATION.

Το Ίδρυμα GENE HAAS FOUNDATION – το οποίο επιβραβεύει Σχολές και Κολλέγια που παρέχουν ποιοτική κατάρτιση και ειδίκευση σε εργαλειομηχανές CNC – έχει επιλέξει για 3η συνεχόμενη φορά το CNC TRAINING CENTER, ως αποδέκτη των υποτροφιών του για τη χρονιά 2019-20, αναγνωρίζοντας στην πράξη την υψηλή ποιότητα και αρτιότητα των προγραμμάτων του.

Ουσιαστικό ρόλο έχει παίξει και η αποτελεσματικότητα των υποτροφιών που δόθηκαν από το Ίδρυμα στο παρελθόν, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των ωφελημένων σπουδαστών του CNC TRAINING CENTER, κάλυψαν πραγματικές και μόνιμες θέσεις εργασίας σε βιομηχανικές εταιρίες του κλάδου.

Το συνολικό ποσό των υποτροφιών του Ιδρύματος ανέρχεται για τη φετινή χρονιά σε $25.000. Από το ποσό αυτό, εκτιμάται ότι θα δοθούν περίπου 20 - 25 υποτροφίες σε σπουδαστές του CNC TRAINING CENTER.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για τον α' κύκλο υποτροφιών είναι η Παρασκευή 17 Μαΐου.

Για να υποβάλλετε την αίτησή σας πατήστε εδώ.

Την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 5.00 – 7.00μμ, θα διεξαχθεί OPEN DAY στις εγκαταστάσεις του CNC TRAINING CENTER, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν να περιηγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, να γνωρίσουν τους εισηγητές μας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Το επόμενο Πρόγραμμα Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC- Επίπεδο 1 ξεκινά τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Σχόλια που υποστηρίζονται από CComment