Εξετάσεις Πιστοποίησης CNC - Κέντρο Τόρνευσης

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00‎€

Εξετάσεις Πιστοποίησης CNC - Κέντρο Τόρνευσης

Το συγκεκριμένο κόστος αφορά το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις για τη λήψη πιστοποίησης CNC Operator διαξονικού κέντρου τόρνευσης - από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

tuv pistopoihsh proswpwn gr

Το σχήμα CNC operator TÜV HELLAS αφορά έναν εξειδικευμένο τεχνίτη και χειριστή computer numerical control machine ικανό να ασχολείται με το χειρισμό και την πρωτοβάθμια συντήρηση των CNC.

Γνωστικό πλαίσιο (syllabus)

Τεχνολογία υλικών, Μηχανολογικό Σχέδιο, Εργαλειομηχανές ψηφιακής καθοδήγησης, Μηχανουργική Τεχνολογία και Ψηφιακή καθοδήγηση, Μετρολογία - μηχανολογικές μετρήσεις, Υγεία, ασφάλεια και περιβαλλοντική προστασία.

Μεθοδολογία εξετάσεων

Θεωρητική και Πρακτική εξέταση. Αναλυτικές οδηγίες με τη διαδικασία, το διαθέσιμο χρόνο θεωρητικής και πρακτικής εξέτασης, την ελάχιστη βαθμολογία που πρέπει να επιτύχει ο υποψήφιος, δίνονται στον υποψήφιο απευθείας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) με την υποβολή της αίτησης και καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής.

Προαπαιτούμενα

Για τη συμμετοχή του στις εξετάσεις πιστοποίησης (βάσει του προτύπου CNC Operator), o υποψήφιος θα πρέπει να ικανοποιεί τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα προαπαιτούμενα:

  • Δύο (2) έτη εμπειρία σε εργασίες μετάλλου – ή εξήντα (60) ώρες τεχνικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο – και ολοκλήρωση της υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή
  • Ένα (1) έτος εμπειρίας σε εργασίες μετάλλου – ή είκοσι (20) ώρες τεχνικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο – και πιστοποίηση ΙΕΚ μηχανολογικού τομέα (ή κατοχή πτυχίου/τίτλου ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ, ΤΕΣ, ΣΕΚ μηχανολογικού τομέα ή ισότιμου τίτλου σχολών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την αρμόδια αρχή) ή
  • Επιτυχής παρακολούθηση του Προγράμματος «Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1» του CNC TRAINING CENTERTM

Οφέλη Εκπαιδευόμενων Επαγγελματιών CNC

Με την πιστοποίηση τους οι επαγγελματίες CNC:

  • πιστοποιούν τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητές τους στο αντικείμενο CNC (με πιστοποίηση που προέρχεται από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD),
  • αποκτούν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας,
  • δηλώνουν με τον πιο άρτιο τρόπο στους μελλοντικούς εργοδότες τους, τη δέσμευση και την αποφασιστικότητά τους για επαγγελματική ανέλιξη στον πολλά υποσχόμενο κλάδο CNC.

Πρόγραμμα Πιστοποίησης

Για όσους θέλουν να προετοιμαστούν και να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και τη διαδικασία τόσο των θεωρητικών όσο και των πρακτικών εξετάσεων μπορούν να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Πιστοποίησης διάρκειας δέκα (10) ωρών που προηγείται των εξετάσεων.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

Πρόγραμμα Εξετάσεων Πιστοποίησης

Αναμένεται τον Οκτώβριο 2020

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook

Λοιπά προγράμματα

Εξατομικευμένα Προγράμματα CNC
Τα εξατομικευμένα προγράμματα κατάρτισης CNC είναι ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που απευθύνονται σε μηχανουργεία και επιχειρήσεις (ή/και πανεπιστήμια) που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και δεξιότητες του τεχνικού τους προσωπικού και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες εκπαίδευσης - κατάρτισης. 
Περισσότερα