Ενημερωτική εκδήλωση για νέο Πρόγραμμα CNC

Στο πλαίσιο της έναρξης του νέου Προγράμματος Τεχνικής Κατάρτισης CNC με τίτλο Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1, το CNC Training Center διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 17.00 - 19.00, στις εγκαταστάσεις του στο 19ο χλμ. Αθηνών-Λαυρίου - Παιανία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των Προγραμμάτων Τεχνικής Κατάρτισης του CNC TRAINING CENTER
  • να περιηγηθούν στους σύγχρονους χώρους του CNC TRAINING CENTER
  • να παρακολουθήσουν ζωντανά σε πραγματικές συνθήκες την κοπή ενός εξαρτήματος, του οποίου ο σχεδιασμός και κατασκευή αποτελούν αντικείμενο του Προγράμματος Τεχνικής Κατάρτισης CNC που ξεκινά στις 4 Ιουνίου 2018
  • να ενημερωθούν ειδικότερα για τις συνθήκες στην αγορά εργασίας και την υψηλή ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών CNC
  • να δηλώσουν συμμετοχή, εφόσον το επιθυμούν, για παρακολούθηση σε κάποιο από τα προγράμματά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Πρόγραμμα Τεχνικής Κατάρτισης CNC "Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC - Επίπεδο 1", πατήστε εδώ.

Οι πέντε (5) πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση, θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας 100€, για την παρακολούθηση ενός Προγράμματος Τεχνικής Κατάρτισης CNC της επιλογής τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην ενημερωτική εκδήλωση, μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά και ώρες 9πμ - 5μμ στο 210.5750066 (κα. Φωτεινή Ένεζλη) ή να στείλετε email στο

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Σχόλια που υποστηρίζονται από CComment