Εκδηλώσεις

Νέα Πρόγραμμα Τεχνικής Κατάρτισης CNC ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου 2020. Ενημερωτική Ημερίδα Open Day στις 14 Ιανουαρίου.

διεθνής εκπαιδευτική έκθεση κύπρου 2019

Παρουσιάζουμε στην Κύπρο τα νέα καινοτόμα Προγράμματα που οδηγούν σε επαγγελματική πιστοποίηση CNC. 

Στο πλαίσιο της έναρξης του νέου Προγράμματος Τεχνικής Κατάρτισης CNC με τίτλο Χειρισμός και Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1, το CNC Training Center διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 17.00 - 19.00, στις εγκαταστάσεις του στο 19ο χλμ. Αθηνών-Λαυρίου - Παιανία.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή παράδοσης των υποτροφιών του ιδρύματος GENE HAAS FOUNDATION στους σπουδαστές του CNC TRAINING CENTER – 1st HTEC IN GREECE, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στις 6.00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του στο 19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου, Παιανία.

To CNC TRAINING CENTER έδωσε το παρόν στο 2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εκπαιδευτών των HTEC (Haas Technical Education Centre) που διοργανώθηκε με επιτυχία στις 18 και 19 Οκτωβρίου στη Ναντ της Γαλλίας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τεχνικού κέντρου εκπαίδευσης La Joliverie.

To CNC TRAINING CENTER συμμετείχε στο Athens Mini Maker Faire.

Ο Υπεύθυνος Τεχνικής Κατάρτισης του CNC TRAINING CENTER κος Ένεζλης Κωνσταντίνος εκλείθη ως ομιλητής στην ημερίδα του ευρωπαϊκού έργου "ΝΑΜΑ – Numeracy for Advanced Manufacturing" που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την Τρίτη 21 Ιουνίου του 2016, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του CNC TRAINING CENTER στην Έκθεση – Open House η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28-30/11/2014 στον βιομηχανικό χώρο της εταιρίας Gizelis S.A, στο Σχηματάρι Βοιωτίας.