Τι λένε για εμάς

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν μια αξιοζήλευτη εμπειρία που θα ζήλευαν πιθανώς και πανεπιστημιακά ιδρύματα. Είναι κάτι που πραγματικά λείπει από την Ελληνική πραγματικότητα και αξίζουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς του.

LinkedIn

Βρήκα δουλειά αμέσως μετά την παρακολούθηση της τεχνικής εκπαίδευσης στο CNC Training Center και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Στο πρόγραμμα του CNC Training Center διεύρυνα τις τεχνικές μου γνώσεις, έκανα πρακτική πάνω στο αντικείμενο του CNC και μπορώ πλέον να σταθώ τεχνικά σε ένα μηχανουργείο ως χειριστής εργαλειομηχανών CNC.

Το CNC Training Center είναι ένα πρωτοποριακό σχολείο που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και ανοιχτά μυαλά. Η εμπειρία και οι πρακτικές γνώσεις που προσφέρονται αποτελούν το κλειδί για μια δυναμική και στιβαρή αρχή στο μεγάλο κόσμο των CNC.

Απόκτησα δεξιότητες που χρησιμοποιώ ήδη στη δουλειά μου και με έχουν βοηθήσει ουσιαστικά. Eκπαιδεύτηκα από άτομα της πιάτσας πάνω στο στήσιμο και τον προγραμματισμό εργαλειομηχανών και στο γιατί να επιλέξω μια κατεργασία κοπής από μία άλλη.

Ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης χειριστών κέντρων κατεργασίας και τόρνευσης, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική μηχανουργική βιομηχανία.

LinkedIn