Υποδομές

Το CNC Training Center παρέχει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές του να καλλιεργήσουν και να εξελίξουν τις τεχνικές γνώσεις και δεξιότητές τους δουλεύοντας με πραγματικά εργαλεία και όργανα μέτρησης, πάνω σε πραγματικές εργαλειομηχανές CNC υψηλής τεχνολογίας.

Επιπλέον, στην διάθεση των σπουδαστών βρίσκονται προσομοιωτές πραγματικών μονάδων ελέγχου (MCU) εργαλειομηχανών, μοντέρνο λογισμικό εκμάθησης, πραγματικά δοκίμια και πλούσια βιβλιογραφία.

Ειδικότερα, το Let's Practice Room του CNC Training Center διαθέτει:

  • 1 Κάθετο Κέντρο Κατεργασίας CNC 3 αξόνων HAAS Mini Mill
  • 1 Κέντρο Τόρνευσης CNC 2 αξόνων HAAS SL-20
  • 8 προσομοιωτές τόρνου και φρέζας HAAS
  • Πλήρη σειρά διακριβωμένων μετρητικών οργάνων (γρανιτένια πλάκα επιπεδότητας, υψομετρικός γράφτης, κυλινδρόμετρα, παχύμετρα, μικρόμετρα κλπ)

Η λειτουργία, η υλικοτεχνική υποδομή και η φιλοσοφία του CNC Training Center, όπως επίσης και η δομή και το περιεχόμενο των προγραμμάτων του, έχουν σχεδιασθεί έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις πραγματικές ανάγκες ενός σύγχρονου κέντρου εκμάθησης εργαλειομηχανών CNC διεθνών προδιαγραφών.

Οι εγκαταστάσεις μας παραμένουν ανοικτές και σε ώρες εκτός των προγραμμάτων, έτσι ώστε οι σπουδαστές μας - με την απαραίτητη επίβλεψη - να χρησιμοποιούν όλα τα εκπαιδευτικά μέσα, τις εργαλειομηχανές, τον εξοπλισμό και την βιβλιοθήκη και να αφομοιώνουν καλύτερα και γρηγορότερα τις τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν.

Επιθυμία μας είναι ο χώρος μας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους εκείνους που έχουν μεράκι για το αντικείμενο CNC.

 

AlfaSolid Workshop
AlfaSolid Workshop
Grand Opening Ceremony
Grand Opening Ceremony
hyperMill Workshop (14 Jun 2014)
hyperMill Workshop (14 Jun 2014)
TIG Welding Seminar (17 Jul 2014)
TIG Welding Seminar (17 Jul 2014)
Sponsoring UoP Racing Team
Sponsoring UoP Racing Team
CNC Turning & Milling - Level 1
CNC Turning & Milling - Level 1
Mediterranean College Workshop
Mediterranean College Workshop
 
 
Powered by Phoca Gallery