Επικοινωνία

Επικοινωνία

Επαφή

Θέση:
CNC TRAINING CENTER
Διεύθυνση:
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
Παιανία
Αττική
19002
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Τηλέφωνο:
210 5750066
Φαξ:
210 5750545

Φόρμα Επαφής

Επικοινωνήστε μαζί μας
(προαιρετικό)

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

Πρόσβαση

Από Αθήνα μέσω Αττικής Οδού

Για να φτάσετε στην εταιρία μας μέσω της Αττικής Οδού, βγαίνετε στην έξοδο 18 «Παιανία». Στρίβετε δεξιά και κατευθύνεστε σε περίπου 2 χιλιόμετρα στο φανάρι της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Λαυρίου. Στρίβετε αριστερά και σε 500 μέτρα στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου συνεχίζετε ευθεία προς Κορωπί. Στα 500 μέτρα αριστερά στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε βρίσκεται η εταιρία μας (Στάση ΚONTOY).

Από Βάρης - Κορωπίου

Περνάτε μέσα από το Κορωπί με κατεύθυνση προς Παιανία. Μόλις περάσετε την INTRACOM στα δεξιά στα 300 μέτρα βρίσκεται η εταιρία μας (Στάση ΚONTOY).

Από Μεσογείων - Σταυρό Αγίας Παρασκευής – Λ. Μαραθώνος

Στη διασταύρωση της λεωφόρου Μεσογείων και της Λ. Μαραθώνος με την λεωφόρο Λαυρίου στο Σταυρό, πάρτε την λεωφόρο Λαυρίου κατευθυνόμενοι προς Παιανία/Λαύριο. Σε 7,5 περίπου χλμ στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου συνεχίζετε ευθεία προς Κορωπί. Στα 500 μέτρα αριστερά στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε βρίσκεται η εταιρία μας (Στάση ΚONTOY).

Συγκοινωνία

Λεωφοριακές Γραμμές: 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ) , 125 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΠΑΙΑΝΙΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ)
Ανταπόκριση με μετρό: Γραμμή 3 στους σταθμούς Νομισματοκοπείο και Κορωπί με τη γραμμή 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ)