Δίκτυο HTEC

To CNC Training Center είναι το 1o HTEC στην Ελλάδα

To CNC TRAINING CENTER είναι to 1o HTEC (HAAS Technical Education Center) στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, FYROM και το 150o HTEC ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδάς).

Το Δίκτυο HTEC είναι το παγκόσμιο δίκτυο Eκπαιδευτικών Kέντρων CNC της HAAS Automation Inc. – Νο.1 εταιρίας κατασκευής εργαλειομηχανών CNC στην Αμερική και Ευρώπη.

Σήμερα απαριθμεί 102 Εκπαιδευτικά Κέντρα σε 28 Ευρωπαϊκές χώρες και 150 Εκπαιδευτικά Κέντρα σε όλο τον κόσμο!

Λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης της HAAS στην ευρύτερη περιοχή δεδομένου ότι οι σπουδαστές του και αυριανοί επαγγελματίες CNC εξοικειώνονται με τις εργαλειομηχανές και τις σύγχρονες τεχνολογίες της HAAS.

Μέσω του Δικτύου HTEC, η HAAS συνεισφέρει στην δημιουργία νέων επαγγελματιών CNC με ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων μηχανουργείων παγκοσμίως.

Κάθε Δίκτυο HTEC αποτελεί το επιστέγασμα συνεργασίας της HAAS με τοπικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς (πανεπιστήμια, κολλέγια κλπ) ή ιδιωτικές εταιρίες.

Στην Ελλάδα, η HAAS έχει επιλέξει την CNC SOLUTIONS και το Εκπαιδευτικό της Κέντρο CNC TRAINING CENTER ως τους στρατηγικούς της συμμάχους, για την δημιουργία του 1ου HTEC στην Ελλάδα.

Το Δίκτυο HTEC παρέχει προς όλα τα μέλη του εξοπλισμό, τεχνογνωσία και δικτύωση, με απώτερο σκοπό την παροχή προς τους σπουδαστές αυτών πραγματικής εμπειρίας CNC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δίκτυο HTEC, πατήστε εδώ.

ΠOIA EINAI H HAAS

HAAS Logo

Ποια είναι η HAAS;

Ποια είναι η HAAS;

Ποια είναι η HAAS;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HAAS, πατήστε εδώ.