Πολιτική Απορρήτου

To CNC TRAINING CENTER, το 1ο HTEC (Haas Technical Education Center) στην Ελλάδα της εταιρίας «Παναγιώτης Γούνας Κωνσταντίνος Ένεζλης Ο.Ε.», λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του την ανάγκη προστασίας των προσωπικών δεδομένων των σπουδαστών μας και των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας της και διασφαλίζει με κάθε μέσο την προστασία των προσωπικών τους πληροφοριών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενημερώνουμε τους χρήστες της ιστοσελίδα μας ότι με βάση τον Ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας δεδομένων 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR), που εφαρμόζεται από τις 25 Μαΐου 2018, ενισχύουμε την προσπάθεια προστασίας απορρήτου των πελατών και συνεργατών μας με διαφάνεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητα τους.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε

Σε περίπτωση που καταχωρήσετε προσωπικά σας στοιχεία στην εταιρεία μας, συμφωνείτε στη συλλογή των κάτωθι στοιχείων:

 1. Online εγγραφή στο πρόγραμμα της επιλογής σας:
  1. Την IP σας.
  2. Τα προσωπικά στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, έτος γέννησης, διεύθυνση, τ.κ, πόλη, νομός, κινητό τηλέφωνο, email, ιστοσελίδα, αριθμό τηλεφώνου, skype id).
  3. Το επισυναπτόμενο βιογραφικό σας.
  4. Τα στοιχεία τιμολόγησης (επωνυμία, αντικείμενο, διεύθυνση εταιρίας, τ.κ., πόλη, νομός, ΑΦΜ, ΔOY, τηλέφωνο, εταιρικό email).
  5. Την ιδιότητά σας (εταιρία / ιδιώτης / φοιτητής ή άνεργος).

 2. Εγγραφή στο newsletter μας:
  1. Το ονοματεπώνυμό σας.
  2. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

 3. Επικοινωνία:
  1. Το ονοματεπώνυμό σας.
  2. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).
  3. Το μήνυμά σας για το θέμα που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. Περιοχή Σπουδαστών:
  1. Το ονοματεπώνυμό σας.
  2. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 • Για την εγγραφή σας στα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης και λοιπά σεμινάρια που διοργανώνουμε.
 • Για την επικοινωνία χρήσιμου εκπαιδευτικού υλικού, σημειώσεων, ασκήσεων και επιπλέον επιμορφωτικών εισηγήσεων κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας.
 • Για την επικοινωνία με τους αποφοίτους μας για νέες θέσεις εργασίας που γνωστοποιούνται στο κέντρο μας από ενδιαφερόμενες εταιρίες.
 • Για την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς ή αξιολόγηση υποτροφιών του ιδρύματος GENE HAAS FOUNDATION αφού προηγουμένως μας έχετε παρέχει την απαραίτητη εξουσιοδότηση.
 • Για την απάντηση στα ερωτήματά σας σχετικά με τα προγράμματα και τα σεμινάρια.
 • Για να σας ενημερώνουμε αναφορικά για τα προσεχή τμήματα τεχνικής κατάρτισης, λοιπά σεμινάρια που ξεκινούν και λοιπά νέα του κέντρου μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν υπό την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει την συγκατάθεση σας.
 • Για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και της ποιότητας εξυπηρέτησής σας.

Η προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών

 • Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται με θεμιτό και νόμιμο τρόπο και διατηρούνται μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την περάτωση του σκοπού επεξεργασίας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους χωρίς επίσημη αίτηση, δικαστική εντολή ή παρόμοια έννομη διαδικασία. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με διοικητικά και τεχνικά μέσα, έναντι απώλειας, κλοπής και εσφαλμένης χρήσης.
 • Τα στοιχεία συλλέγονται με σεβασμό στην ιδιωτικότητα του εκάστοτε χρήστη και χρησιμοποιούνται μόνο από ενημερωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό εφόσον παραστεί ανάγκη.
 • Συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία περί πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων.
 • Για την απρόσκοπτη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας, χρησιμοποιούμε αντίγραφα ασφαλείας και ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνολογίας, όπως: λογισμικά έναντι ιών και κακόβουλων λογισμικών, προηγμένο εσωτερικό και εξωτερικό τείχος προστασίας, ολοκληρωμένη προστασία endpoint για Windows.

Πληροφορίες Λογαριασμού / Ανάκληση συγκατάθεσης

Κατόπιν αιτήματός σας, έχετε τη δυνατότητα:

 • να γνωρίζετε τα δεδομένα που έχουμε για εσάς,
 • να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα,
 • να τα διαγράψετε πλήρως παύοντας την οποιαδήποτε επεξεργασία τους από εμάς.

Παρακαλώ κάντε κλικ για να κάνετε αίτηση για μία από τις παραπάνω ενέργειες.

Αίτηση για Προσωπικά Δεδομένα

Οι επιλογές σας αναφορικά με τα προσωπικά σας στοιχεία

Όταν λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter και νέα μας, μπορείτε να επιδείξετε την επιθυμία σας να σταματήσουμε την επικοινωνία, ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης εγγραφής που θα βρίσκονται εντός του email που λαμβάνετε.

Ερωτήσεις και σχόλια

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη νέα πολιτική απορρήτου, στείλτε μας email στη διεύθυνση και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.