Συνεργασία με ManpowerGroup για μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά εργασίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, το CNC Training Center ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την ManpowerGroup, τη μεγαλύτερη εταιρία εύρεσης, αξιολόγησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τη νέα συνεργασία, το Γραφείο Διασύνδεσης του CNC Training Center αποκτά ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά εργασίας και σε επώνυμες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για όλους τους αποφοίτους του.

Καλούμε όλους τους αποφοίτους μας να ανεβάσουν το βιογραφικό τους κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα της ManpowerGroup, πατώντας εδώ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των υφιστάμενων Προγραμμάτων Τεχνικής Κατάρτισης CNC, η ManpowerGroup θα παρέχει εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, καλύπτοντας μια σειρά χρήσιμων και επίκαιρων θεμάτων και εργαλείων όπως ενδεικτικά:

  • Δημιουργία επαγγελματικού προφίλ στο LinkedIn
  • Προετοιμασία για πετυχημένες επαγγελματικές συνεντεύξεις
  • Τάσεις στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Η ManpowerGroup Greece ανήκει στον παγκόσμιο όμιλο Manpower Group

Ο όμιλος Manpower Group είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κάλυψη θέσεων εργασίας, με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες και ειδίκευση τόσο σε διοικητικές – υποστηρικτικές θέσεις όσο και σε εξειδικευμένους τεχνίτες και πελατολόγιο που απαρτίζεται από επώνυμες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών εταιριών του Fortune 500.