Εκπαίδευση Τεχνικού Προσωπικού του Ομίλου Κυριακίδη στη Δράμα

Εκπαίδευση τεχνικού προσωπικού CNC Κυριακίδης Δράμα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το εξατομικευμένο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης που σχεδιάσθηκε αποκλειστικά για το τεχνικό προσωπικό του Ομίλου FHL KIRIAKIDIS GROUP στη Δράμα.

Το εν λόγω πρόγραμμα σχεδιάσθηκε για να βελτιώσει την παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα των εργαζομένων στα ακόλουθα πεδία (τα οποία διαπιστώθηκε ότι έχρηζαν βελτιώσεων):

  • Απ’ ευθείας προγραμματισμός G-code στον Controller
  • Συνθήκες κατεργασίας εργαλείων
  • Μέγιστη αξιοποίηση δυνατοτήτων του υφιστάμενου εξοπλισμού (CNC εργαλειομηχανές μαρμάρου)

Ο απ’ ευθείας προγραμματισμός G-code στον Controller αποτελεί μία χρήσιμη γνώση για την αποτελεσματική εκτέλεση σχετικά απλουστευμένων κατεργασιών ή γεωμετριών.

Η γνώση των συνθηκών κατεργασίας του εκάστοτε εργαλείου βελτιώνει θεαματικά την αποδοτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.

Η μέγιστη αξιοποίηση του υφιστάμενου εξοπλισμού, σε επίπεδο παραγωγικότητας και δυνατοτήτων κατεργασιών, ισοδυναμεί ουσιαστικά με τη μέγιστη αξιοποίηση των χρημάτων που επενδύθηκαν για την αγορά και εγκατάσταση του εξοπλισμού αυτού.

Το Πρόγραμμα Τεχνικής Κατάρτισης υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Κυριακίδη στη Δράμα και διήρκεσε 5 εργάσιμες ημέρες.

Ο Όμιλος Κυριακίδη δραστηριοποιείται στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων και γρανιτών, απασχολεί περισσότερους από 540 εργαζομένους και εξάγει σε όλο τον κόσμο. Με τα μάρμαρα Κυριακίδη έχουν φτιαχτεί φημισμένα και εμβληματικά κτίρια σε όλο τον κόσμο, όπως – ενδεικτικά – το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία, το μεγάλο τζαμί του Άμπου Ντάμπι, το Εθνικό Κοινοβούλιο και Συνεδριακό Κέντρο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, οι προσκυνηματικοί τόποι στη Μέκκα και τη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας και πολλά άλλα.

Σχόλια που υποστηρίζονται από CComment