Σεμινάρια

συγκόλληση TIG

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στις συγκολλήσεις, στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε πώς να εντοπίζετε την αιτία του προβλήματος η οποία θα σας οδηγήσει στη λύση.

σεμινάριο cad-cam λαμία

Το ενδιαφέρον επαγγελματιών και σπουδαστών για εκπαιδευτικά προγράμματα CNC εκτός Αττικής συνεχίζεται. Το επόμενο σεμινάριό μας έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Λαμία την περίοδο 17 - 22 Φεβρουαρίου 2020.

Τεχνική Εκπαίδευση CNC Κυριακίδης Δράμα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το εξατομικευμένο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης που σχεδιάσθηκε αποκλειστικά για το τεχνικό προσωπικό του Ομίλου FHL KIRIAKIDIS GROUP στη Δράμα.

Σεμινάριο ποιοτικού ελέγχου με θέμα "Εισαγωγή στη Μετρολογία, τον Ποιοτικό Έλεγχο Μηχανολογικών Εξαρτημάτων και τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας".

With the attendance of the program participants will:

  • Learn terminology necessary to understand texts and material associated with the daily practice of their profession.
  • Contact with basic structures of the English language, which will facilitate their constant updating on the technological developments of their subject.
  • Develop their communication skills in English as professionals.

Ολοκληρώθηκε εντός του αρχικού προγραμματισμού η εκπαίδευση – κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας από το CNC Training Center.

Οι ανεπαρκώς σχεδιασμένες διαδικασίες δημιουργούν προβλήματα που εξαντλούν τους ανθρώπους και την επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους. Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο μελετάμε ένα δομημένο τρόπο προσέγγισης στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Η εξειδικευμένη σειρά Webinars Συγκολλήσεων παρέχει όλες τις απαιτούμενες τεχνικές και εξειδικευμένες γνώσεις που ενδιαφέρουν τον επαγγελματία ηλεκτροσυγκολλητή ή τον επιχειρηματία καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ασχοληθεί ή ενημερωθεί με την τεχνολογία των συγκολλήσεων.