Υποτροφίες για τα Προγράμματα Τεχνικής Κατάρτισης του CNC TRAINING CENTER

Αναγνωρίζοντας το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των προγραμμάτων τεχνικής κατάρτισης του CNC TRAINING CENTER, το παγκόσμιο Ίδρυμα GENE HAAS FOUNDATION δίνει – για πρώτη φορά – την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές του να διεκδικήσουν μία εκ των διαθέσιμων υποτροφιών για την κάλυψη του 50% του κόστους παρακολούθησης του προγράμματος τεχνικής κατάρτισης «Χειρισμός & Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1»!

Το πρόγραμμα υποτροφιών του GENE HAAS FOUNDATION απαντά στην σημερινή έλλειψη σύγχρονων χειριστών – προγραμματιστών εργαλειομηχανών CNC που παρατηρείται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και δημιουργήθηκε για να στηρίξει οικονομικά και να χρηματοδοτήσει την δημιουργία των νέων σύγχρονων επαγγελματιών CNC σε παγκόσμιο επίπεδο.

To CNC TRAINING CENTER είναι το μοναδικό κέντρο κατάρτισης εργαλειομηχανών CNC στην Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Η κατάρτιση γίνεται σε πραγματικές συνθήκες σύγχρονου μηχανουργείου, έτσι ώστε οι σπουδαστές να είναι σε θέση – με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων – να εργαστούν άμεσα και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες του επαγγέλματος. Παρέχεται μία ευρεία γκάμα ευέλικτων προγραμμάτων, όπως ταχύρρυθμα προγράμματα, tailor-made εταιρικές εκπαιδεύσεις, Summer Camps και ιδιαίτερα.

Το CNC TRAINING CENTER είναι το 1ο HTEC στην Ελλάδα και το 150ο στον κόσμο και ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο HTEC της Haas Automation Inc., της Νο. 1 εταιρίας κατασκευής εργαλειομηχανών CNC σε Αμερική και Ευρώπη. Η μεθοδολογία του καθώς και οι ποιοτικές προδιαγραφές και το περιεχόμενο των προγραμμάτων του, στηρίζονται στο πετυχημένο μοντέλο δημιουργίας σύγχρονων επαγγελματιών CNC που έχει εφαρμοστεί – από την Haas Automation Inc. – με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Σχόλια που υποστηρίζονται από CComment