Συμμετοχή στην Εκθεση Open House

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του CNC TRAINING CENTER στην Έκθεση – Open House η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28-30/11/2014 στον βιομηχανικό χώρο της εταιρίας Gizelis S.A, στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας ενημερώθηκαν για τα καινοτόμα ταχύρρυθμα προγράμματα χειρισμού και προγραμματισμού εργαλειομηχανών CNC, τα οποία διεξάγονται σε πραγματικές συνθήκες μηχανουργείου. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες εταιρίες ενημερώθηκαν αντίστοιχα για τα tailor made προγράμματα με τα οποία μπορούν να καταρτίσουν το τεχνικό προσωπικό τους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τέλος, κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν εγγραφές σπουδαστών για το νέο κύκλο προγραμμάτων, ο οποίος ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου 2015.

Η Έκθεση – Open House είναι η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μετά το 2008 για τα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου, παρουσιάζοντας μεγάλη γκάμα μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, μετάλλου, λογισμικών προγραμμάτων CAM, εργαλείων και αναλώσιμων.

Έκθεση Open HouseΈκθεση Open House

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης πατήστε εδώ.

Σχόλια που υποστηρίζονται από CComment