Προβλήματα συγκολλήσεων και έλεγχοι
Τιμή:
248.00€
Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα προβλήματα εφαρμογών κατά τη συγκόλληση και τις μεθόδους εντοπισμού και ελέγχου τους.
Σκοπός:
Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις διαθέσιμες μεθόδους εντοπισμού ατελειών των ραφών συγκόλλησης, τις διαδικασίες επισκευής τους και όλους τους ελέγχους στους οποίους πρέπει να προβαίνουν για την πιστοποίηση της εργασίας τους.
Πού απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηλεκτροσυγκολλητές, μηχανικούς, μηχανικούς εμπορικού ναυτικού, μηχανουργούς, κατασκευαστές, εργολάβους και σε όσους εκτελούν συγκολλήσεις και θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.
Δεν απαιτείται ιδιαίτερη εμπειρία στις συγκολλήσεις. Η παρουσίαση του σεμιναρίου γίνεται σε απλή και κατανοητή γλώσσα, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν ακόμα και όσοι έχουν σχετική μικρή εμπειρία.
Θεματολογία:
-
Διαδικασίες ηλεκτροσυγκόλλησης
-
Πιστοποίηση και Άδεια ηλεκτροσυγκολλητή
-
Ατέλειες ραφής συγκόλλησης
-
Διαδικασίες επισκευής ατελειών
-
Καταστροφικοί και μη καταστροφικοί έλεγχοι
Ημερομηνία σεμιναρίου:
Σάββατο 20 Μαΐου 2023 | 9.00πμ - 2.00μμ
Δεν σε βολεύει η ημερομηνία; Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σε ενημερώσουμε για την επόμενη.
Τοποθεσία:
Εγκαταστάσεις CNC Training Center, 19ο χλμ Αθηνών - Λαυρίου, Παιανία
Εισηγητής: Γιάννης Ωραιόπουλος
Ο κος Γιάννης Ωραιόπουλος διαθέτει εμπειρία 50 ετών σε βαριές μεταλλικές κατασκευές, υδροηλεκτρικά έργα, πετρελαιοχημικές εγκαταστάσεις, εκσκαφείς / απολήπτες λιγνιτωρυχείων, συστήματα αφαλάτωσης για τη Σαουδική Αραβία κ.ά.
Για σειρά ετών υπήρξε πιστοποιημένος σε LEVEL II από το AWS για ραδιογραφικό έλεγχο και έλεγχο με διεισδυτικά υγρά των συγκολλήσεων.
Έχει κάνει εξειδικευμένες σπουδές επί της εφαρμοζόμενης ηλεκτροσυγκόλλησης στο ερευνητικό κέντρο CTAS στο Παρίσι και στην MAN/GHH Νυρεμβέργη.
Από το 1994 έχει εκπαιδεύσει πλήθος ηλεκτροσυγκολλητών, εργοδηγών και μηχανικών στην εφαρμοζόμενη ηλεκτροσυγκόλληση τόσο σε βιομηχανικούς χώρους (ενδεικτικά ΕΛΒΑΛ, Π.Α, ΤΙΤΑΝ, Σωληνουργεία Κορίνθου, Εταιρεία Διαχείρισης Αερίου κλπ) όσο και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα (όπως ΕΜΠ, Αρχιτεκτονική Σχολή Αθηνών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Αθηνών, Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Σιβιτανείδιο και άλλα.
