Χειρισμός & προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC - Επίπεδο 1 - Ταχύρρυθμο

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00‎€

Χειρισμός & προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC - Επίπεδο 1 - Ταχύρρυθμο

Κωδικός Προϊόντος: CNC-LAB-L1-50

Τιμή: 1000.00‎€

Διαθέσιμες Επιλογές

* Ιδιότητα:

Η ιδιότητα του φοιτητή ή ανέργου τεκμηριώνεται με την αποστολή email του ισχύοντος δελτίου φοιτητή  ή κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ.

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης Χειρισμού & Προγραμματισμού εργαλειομηχανών CNC Επιπέδου – 50 ωρών παρέχει στους σπουδαστές τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις ικανές να αποτελέσουν το σωστό εφαλτήριο για την ένταξη τους στο χώρο των CNC εργαλειομηχανών. Με τον τρόπο αυτό, εντάσσει ομαλά στον πραγματικό κόσμο των εργαλειομηχανών CNC όσους δεν διαθέτουν προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία και επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα βήματά τους ως τεχνικοί εργαλειομηχανών CNC.

Πού απευθύνεται

Το πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης "Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC – Επίπεδο 1" απευθύνεται σε:

  • όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Χειριστές – Προγραμματιστές εργαλειομηχανών CNC σε σύγχρονα μηχανουργεία και δεν διαθέτουν (ή διαθέτουν ελάχιστη) πρότερη επαγγελματική εμπειρία.

Προαπαιτούμενα

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του Ταχύρρυθμου Προγράμματος τεχνικής Κατάρτισης «Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC – 50 ωρών».

Αντιθέτως, είναι έτσι διαμορφωμένο, όχι μόνο για να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα από την ύπαρξη πρότερης εμπειρίας ή γνώσεων στο αντικείμενο αυτό, την κατοχή πανεπιστημιακού ή άλλου επαγγελματικού τίτλου, την ηλικία και το φύλο τους, αλλά και για να μειωθούν στο ελάχιστο τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα.

Οφέλη Σπουδαστών

Με την επιτυχή παρακολούθηση του Ταχύρρυθμου Προγράμματος τεχνικής κατάρτισης «Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC» 50 ωρών, οι σπουδαστές θα:

  • είναι σε θέση να εργασθούν ως Χειριστές & Προγραμματιστές εργαλειομηχανών CNC για απλές κατεργασίες σε σύγχρονες εταιρείες με τμήματα παραγωγής ή σε αντίστοιχα τμήματα μεγάλων βιομηχανικών εταιριών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό
  • είναι σε θέση να προσαρμοσθούν άμεσα και να αποδώσουν σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον CNC
  • έχουν αποκτήσει τις απαιτούμενες δεξιότητες, τεχνογνωσία και εμπειρία στην ολοκληρωμένη εκτέλεση απλών κατεργασιών CNC
  • είναι σε θέση να εντοπίζουν προληπτικά κινδύνους που μπορεί να εμφανισθούν κατά την επερχόμενη κατεργασία CNC και να μεριμνούν για την αποφυγή αυτών των κινδύνων ή λαθών που μπορεί να γίνουν, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα της εργασίας τους και του τελικού αποτελέσματος χωρίς έκτακτες ζημίες
  • γνωρίζουν το πως να συμπεριφέρονται και να λειτουργούν ως ολοκληρωμένοι και ευσυνείδητοι επαγγελματίες σε ένα καλά οργανωμένο, σύγχρονο και εξωστρεφές εταιρικό περιβάλλον.

Σκοπός

Ο σκοπός του Ταχύρρυθμου Προγράμματος τεχνικής κατάρτισης «Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC» 50 ωρών είναι η δημιουργία τεχνικών CNC, οι οποίοι, οπλισμένοι με τις απαιτούμενες δεξιότητες, τεχνογνωσία και εμπειρία, θα είναι σε θέση να εργασθούν και να αποδώσουν άμεσα σε σύγχρονα μηχανουργεία CNC ή στα αντίστοιχα τμήματα παραγωγής μεγάλων βιομηχανικών εταιριών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Χρονική Διάρκεια Σπουδών

Το Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης «Χειρισμός & Προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC» 50 ωρών διαρκεί εφτά (7) ημέρες (συνολικά μία εβδομάδα) και κάθε ημέρα περιέχει εφτά (7) ώρες εκπαίδευσης.

Συνοπτικό Περιεχόμενο

Κεφάλαιο 1:

Εισαγωγή στο Πρόγραμμα Κατάρτισης Επιπέδου 1. Μηχανολογικό σχέδιο (μέρος Α): είδη σχεδίων, βασικές όψεις, τομές. Αριθμητικός έλεγχος (μέρος Α): εργαλειομηχανές CNC, οργάνωση μηχανουργείου CNC. Πρακτική εξάσκηση σε εργαλειομηχανές CNC.

Κεφάλαιο 2:

Μετρολογία (μέρος Α): όργανα και συσκευές μέτρησης. Μηχανολογικό σχέδιο (μέρος Β): Διαστασιολόγηση. Μηχανουργικές κατεργασίες: κοπή. Πρακτική εξάσκηση σε εργαλειομηχανές CNC .

Κεφάλαιο 3:

Μετρολογία (μέρος Β): Πρότυπα βιομηχανικά μήκη, ελεγκτήρες, ποιότητες, εφαρμογές - χρήση. Κατασκευαστικά στοιχεία εργαλειομηχανών CNC. Αριθμητικός έλεγχος (μέρος Β): Συστήματα συντεταγμένων. Πρακτική εξάσκηση σε φρέζα CNC.

Κεφάλαιο 4:

Υλικά κατεργασίας. Υλικά κοπτικών εργαλείων. Εισαγωγή στον προγραμματισμό τόρνου. Πρακτική εξάσκηση σε τόρνο CNC.

Κεφάλαιο 5:

Προγραμματισμός τόρνου CNC: Εντολές βοηθητικών λειτουργιών, βασικές εντολές προγραμματισμού, εντολές συστημάτων συντεταγμένων, αντιστάθμιση, κύκλοι κατεργασίας. Πρακτική εξάσκηση σε φρέζα CNC.

Κεφάλαιο 6:

Εισαγωγή στον προγραμματισμό φρέζας CNC. Προγραμματισμός φρέζας: Εντολές βοηθητικών λειτουργιών, βασικές εντολές προγραμματισμού. Πρακτική εξάσκηση σε εργαλειομηχανές CNC: Κατασκευή ιδιοσυσκευής συγκράτησης τεμαχίου και μαλακών σφιγκτήρων σε τόρνο και φρέζα.

Κεφάλαιο 7:

Προγραμματισμός φρέζας CNC: Κύκλοι κατεργασίας, τελικό τεμάχιο. Πρακτική εξάσκηση σε εργαλειομηχανές CNC: Προγραμματισμός και κατασκευή τελικού τεμαχίου σε τόρνο και φρέζα CNC.

Έναρξη επόμενου τμήματος: Αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook